Derült égből szerelem (Love Happens) online film magyarul

Kategória: Online Film

Online teljes film

Derült égből szerelem (Love Happens) teljes film

Magyar szinkronos, amerikai-kanadai romantikus film (104 perc) (12)

Dr. Burke Ryan (Aaron Eckhart) a nemrég megözvegyült férj végső bánatában a gyász feldolgozásáról írt egy önsegítő könyvet, amivel sikerül neki felkerülnie a bestseller listák élére, és igazi híresség lesz belőle.

Majd a sikerre való tekintettel elkezdi turnéját országszerte, ahol érdekes előadásokat tart, ám az egyik Seattle-i szemináriumon sikerül összefutni a hotelben Eloise Chandler-rel, aki jelen pillanatban torkig van a férfiakkal.

m a vonzalom azonnal érzékelhető, de a csalódott nő számára hamarosan világossá válik, hogy a férfi egyáltalán nincs túl felesége elvesztésén, és hogy a színpadi műsor korántsem sem fedi a férfi valódi énjét. És még Burke apósa is megjelenik, aki képes számon kérni tőle az egész álságos felhajtást.

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


 

T: 1