Vállalati csalódások online film magyarul

Kategória: Online Film

Vállalati csalódások teljes film

Vállalati csalódások (The Company Men) teljes film

Magyar szinkronos, angol-amerikai filmdráma (96 perc) (15)

A Vállalati csalódások című film a gazdasági válság személyes következményeit bemutató film, és amelyet nem kisebb főszereplő teszi nézhetővé, mint Ben Affleck aki fantasztikusan képes átéléssel hozni a figurát. A történet szerint egy vállalati alkalmazott aki nagy menő cég menedzsere Bobby Walker (Ben Affleck) sikeres életet él és csak úgy dúskál a pénzben, amivel kérkedik is ezért barátai nagyon utálják őt, de a pénze miatt kitartanak mellette.

Azonban egyszer csak az élete egy hirtelen fenekestül felfordul, amikor is csak úgy minden indok miatt elveszti jól fizető munkáját, és ezzel együtt a sok számjegyű fizetését is

Aminek nem csak ő issza meg a levét, hanem ez a veszteség a családjára és a közvetlen közösségére valamint barátaira is rossz sorsot vet. Ebben a helyzetben Bobby arra kényszerül, hogy megismerkedjen a kétkezi iparos munka világával.

Így elkezdi nem éppen felemelőnek mondható karrierjét és elkezdi gipszkarton-szerelői munkáját. A nagy kérdés, sikerül-e ebből a béka perspektívából feljönnie, vagy marad ezen a szinten?

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


 

T: 1