Tűzfal (Firewall) online film magyarul

Kategória: Online Film

Tűzfal teljes film

Tűzfal (Firewall) teljes film

Magyar szinkronos, amerikai-ausztrál thriller, 105 perc (12)

Jack Stanfield a 60-as éveiben járó (Harrison Ford) számítógépes zseni az évtizedek alatt sikerült olyan óriási nagy vagyonra szert tennie, amiről sokan álmodni sem mernének. Ráadásul biztos anyagi hátterének köszönhetően olyan szerencsésnek érezheti magát, hogy minden megtud adni a családjának ahhoz, hogy boldogok lehessenek.

Ám ezt a szép idill megtörni látszik amikor váratlanul Jack otthonát megszállják Bill Cox (Paul Bettany) terroristái. Jack olyan helyzetbe kerül, amiből elsőre úgy tűnik csak úgy jöhet ki győztesen, ha teljesíti a terroristák követelését és a családja életéért cserébe átutal százmillió dollárt fogva tartóik számlájára.

Azonban Jack nem adja fel könnyen, viszont nincs sok ideje arra, hogy fizessen ráadásul a bűnözők minden lépést figyelik.

Jack mindent elkövet annak érdekében, hogy túljárjon a terroristák észjárásán, de úgy tűnik nem lesz könnyű feladat. A nagy kérdés, kitudja-e játszani Jack a zsaroló bűnöző banda éberségét és észjárását vagy kénytelen lesz fizetni?

Ha fizet is mi garantálja, hogy azután nem fog újra ismétlődik ez az eset?

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


 

T: 2