Míg a jackpot el nem választ (What Happens in Vegas) Online film magyarul

Kategória: Online Film / Vígjáték

Míg a jackpot el nem választ online film magyarul

Míg a jackpot el nem választ (What Happens in Vegas) teljes film

Magyar szinkronos, amerikai vígjáték (99 perc) (12)

Ez a nem mindennapi történet egy olyan elkényeztetett nőről szól, aki most van túl a sokadik szerelmi csalódásán és szeretné minél gyorsabban azt elfelejteni. A történet másik szála pedig egy olyan fiatalemberről szól, aki a linkeskedésének köszönhetően semmit sem sikerült elérnie az életben. Ám a véletlen úgy hozza, hogy ez a két személy valami csoda folytán egy buliba csöppen Las Vegasban és a könnyű italozgatás és flörtölés odáig fajul, hogy reggel arra ébrednek, hogy már házasok.

Miután sikerült kijózanodniuk és megreggelizniük alaposan összevesznek és mikor Jack (Ashton Kutcher) éppen végleges búcsút int Joynak (Cameron Diaz) a tőle kapott érmét bedobva kipörgeti a főnyereményt, ami 3 millió dollár ám mivel köti őket a házasság szent köteléke, így megkell, hogy osztozzanak ezen a pénzen, amibe Jack nem megy bele, ezért rövid időn belül a bíróságon kötnek ki.

Korhatár: 12 éven aluliak számára nem ajánlott

A bíróság azonban nem engedi őket elválni és a pénzt is zárolják, majd kötelező házaséletre ítélik őket. Ám van egy kitétel, ami a következő: amennyiben bebizonyosodik a házastárs bármelyik feléről a megcsalás ténye, úgy a hűtlen bukja a pénzt és mivel Joy és Jack utálják egymást minden trükköt bevetnek annak érdekében, hogy minél előbb a másikat hűtlenségen kapják. A kérdés ki az agyafúrtabb és vág alá hamarabb a másiknak? És mi van ha valami csoda folytán mégis egymásba szeretnek?

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


 

T: 1