Sztárban Sztár +1 Kicsi 2018.02.04. adás Finálé

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok és kis segédeik a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Hevesi Tamás és Horváth Csenge produkciójával indult a műsor, akik Jamiroquai és Diana Ross bőrébe bújva hozták bulihangulatba a nagyérdeműt:Nagy Adri és Nagy Bogi, Flipper Öcsiként és Dollyként bűvőlték el a zsűrit:Kocsis Tibor és Zöldi Lara pedig Elton John és Shania Twain adták elő legismertebb duettüket:
Vastag Tamás és Varga Szabolcs páros, Chuck Berryként és Bruce Springsteenként lépett a színpadra:


Veréb Tamás és Fodor Eliza nem akárkit, Szulák Andreát és Kulka Jánost alakították:Rácz Gergő, Malaczkó Anna, Kozma Orsi, Ádám Botond, Nótár Mary, Radics Jani egy közös produkcióval is meglepték a nézőket:Hevesi Tamás és Horváth Csenge, Bonnie Tylerként és Rod Stewartként álltak elő:Kocsis Tibor és Zöldi Lara, a The B-52's ˝kőkorszaki˝ dalával, lábbal hajtós autóval énekelték a Flinstones slágerét:Nagy Adri és Nagy Bogi pedig, mint kicsi és nagy Toni Braxtonként léptek fel és búcsúztak a műsortól:Keresztes Ildikó, Lingura Diána, Tóth Gabi, Fodor Erik, egy újabb meglepetés produkcióval kedveskedtek a nézőknek:Veréb Tamás és Fodor Eliza páros pedig, Jermaine Jackson és Pia Zadora bőrébe bújtak:Vastag Tamás és Varga Szabolcs nem kis legendát, Demjén Ferencet és Révész Sándort alakítottát a színpadon:


фильмы бесплатно

T: 1