Sztárban Sztár +1 Kicsi 2018.01.28. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok és kis segédeik a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Nótár Mary és Radics Jani produkciójával indult a műsor, akik Luis Fonsi és Demi Lovato bőrébe bújva álltak a nagyérdelmű elé:Hevesi Tamás és Horváth Csenge pedig, Opus formáció legismertebb slágerét adták elő (levelet kaptam hej):Nagy Adri és Nagy Bogi segítségével a múltba repülhettünk, a páros Jávor Pál és Ágai Irén bőrébe bújva adták elő legismertebb dalukat:
Rácz Gergő és Malaczkó páros, Anna Gotye és Kimbra bőrébe bújva adták elő művészinek számító dalukat:


Veréb Tamás és Fodor Eliza pedig Király Viktorként és Király Lindaként mutatta meg magát:Kocsis Tibor és Zöldi Lara az Ottawan együttes bőrébe bújva énekelték le a 80-as évek legnagyobb slágerét:Keresztes Ildikó és Lingura Diána mindketten Liza Minnellit alakították nem akármilyen ügyességgel:Kozma Orsi és Ádám Botond, Wiz Khalifaként és Charlie Puth-ként próbáltak hatni a zsűri érzelmeire:Vastag Tamás és Varga Szabolcs pedig a Halott Pénz két frontemberét hozták el nekünk a színpadra:Sebestyén Mártaként és Varga Miklósként adták elő az István a király rockopera betétdalát


фильмы бесплатно

T: 1