Sztárban Sztár +1 Kicsi 2018.01.21. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok és kis segédeik a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Keresztes Ildikó és Lingura Diána produkciójával indult a műsor, akik Gwen Stefani és Eve-ként érkeztek a színpadra:


Kozma Orsi és Ádám Botond pedig a Mágnás Miska egyik kulcsjelenetét adták elő:
Kocsis Tibor és Zöldi Lara Hozier és Annie Lennox bőrébe bújva kápráztatták el a zsűrit:Rácz Gergő és Malaczkó Anna a Bëlga slágerével rappelték be magukat a színpadra:Vastag Tamás és Varga Szabolcs Rick Astley karakterét hozták el nekünk, ami nem volt könnyű, mert az előadó mozgását is elkellett sajátítaniuk:Tóth Gabi és Fodor Erik, Orsi és Ganxsta Zolee dalát adták elő:Veréb Tamás és Fodor Eliza a Rednex legnépszerűbb dalával pörgették fel a bulit:Nagy Adri és Nagy Bogi Cherként és Cyndi Lauperként jelentek meg a színpadon és adták elő legnagyobb slágerüket:Hevesi Tamás és Horváth Csenge pedig Macklemore-ként és Ray Daltonként léptek a színre:Nótár Mary és Radics Jani Majorosi Marianna és Kiss Tibor érzelmes dalával zárták a Show-tфильмы бесплатно

T: 1