Sztárban Sztár +1 Kicsi 2018.01.14. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok és kis segédeik a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Radics Jani produkciójával indult a műsor, aki John Newmanként érkezett a színpadra:


Zöldi Lara pedig Szandi bőrébe bújva ejtette szerelembe a zsűri férfi tagjait:
Lingura Diána pedig Taylor Swiftet hozta el a kedves nézők számára (érdemes figyelni a háttértácosokat is):
Fodor Eliza Jessie J bőrébe bújva adta elő az előadó népszerű dalait:Ádám Botond egy kanadai énekes bőrébe The Weekend bújt és hozta hangulatba a nézőket:Nagy Bogit hallgatva a mesék világá csöppenhettünk, aki Anasztáziát alakítva varázsolt el mindenkit:Malaczkó Anna, Gloria Estefanként pörgette fel a bulit:Varga Szabolcs, a magyar Freddie-ként érkezett a színpadra és adta elő Euróvíziós dalát:Fodor Erik nem kis feladatott kapott és Koós Jánost alakította:Horváth Csenge a világhírű Adele, Hello című dalával zárta a Show-tфильмы бесплатно

T: 2