Sztárban Sztár +1 Kicsi 2018.01.07. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok és kis segédeik a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni a produkciókat, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Keresztes Ildikó és Lingura Diána produkciójával indult a műsor, akik a Twisted Sister bőrébe bújva álltak a nagyérdelmű elé:Kocsis Tibor és Zöldi Lara pedig Dolhai Attilaként és Szendi Szilviként lépett színpara:Rácz Gergő és Malaczkó Anna nem más, mint Zoránt és Hegyi Barbarát alakították és hozták hangulatba a zsűrít:
Kozma Orsi és Ádám Botond időutazásban vettek részt és a Bee Gees formáció klasszikus dalait adták elő:Veréb Tamás és Fodor Eliza a világhírű Rihanna és a nagymenő Eminem bőrébe bújva adták elő legnagyobb közös slágerüket:Nótár Mary és Radics Jani pedig Cserháti Zsuzsa és Charlie dalával varázsolták el a zsűrít:Nagy Adri és Nagy Bogi, Animal Cannibals-ként lépett a színpadra:Tóth Gabi és Fodor Erik pedig Aretha Franklint és George Michaelt idézték meg a színpadon:Vastag Tamás és Varga Szabolcs a 60-as évek zenéjét hozták el és Tom Jones és Jerry Lee Lewis-t alakították:Hevesi Tamás és Horváth Csenge a világhírű Lisa Stansfieldként és Barry White-ként zárták a Show-t


фильмы бесплатно

T: 1