Sztárban Sztár +1 Kicsi 2017.12.24. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok és kis segédeik a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Nagy Adri és Nagy Bogi produkciójával indult a műsor, akik Zséda bőrébe bújva álltak a nagyérdelmű elé:Vastag Tamás és Varga Szabolcs pedig Billy Mack bőrébe bújva adták elő legismertebb slágerét:Rácz Gergő és Malaczkó Anna a Neoton Família retro karácsonyi dalával hozták hangulatba a zsűrít:
Kocsis Tibor és Zöldi Lara Lara Melként és Kimként léptek a színpadra:


Keresztes Ildikó és Lingura Diána Kool & The Gang felejthetetlen slágerével hoztak mindenkit bulis hangulatba:Kozma Orsi és Ádám Botond a Polar Expressz musical dalával varázsolták el a zsűrít:Radics Jani Daryl Hall & John Oates feldolgozásában énekelte el a Reszkessetek betőrök egy betétdalát:Hevesi Tamás és Horváth Csenge pedig Edda frontembereként adták elő az együttes karácsonyi slágerét:Veréb Tamás és Fodor Eliza nem más, mint Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra bőrébe bújva adták elő legkedvesebb slágerüket:A Tóth Gabi és Fodor Erik páros Mariah Careyként és Michael Bubléként állva adták elő legnagyobb karácsonyi slágerüket


фильмы бесплатно

T: 1