Sztárban Sztár +1 Kicsi 2017.12.17. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok és kis segédeik a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Kozma Orsi és Ádám Botond Madonna és Justin Timberlake-ként indították el a Showt:Hevesi Tamás és Horváth Csenge pedig Presser Gábor és Rúzsa Magdiként adtak elő egy nagyon szívhez szóló dalt:Rácz Gergő és Malaczkó Anna a kis és a nagy Michael Jacksont hozták el a nagyérdemű elé:
Kocsis Tibor és Zöldi Lara nem más, mint Lajtai Katit és Kasza Tibit alakították és adtál elő legnagyobb slágerüket:


Nagy Adri és Nagy Bogi Modern Talking legnagyobb slágerét adták elő Thomas Anders és Dieter Bohlen bőrébe bújva:Nótár Mary és Radics Jani pedig mint a kicsi és nagy Hevesi Tamást hozták el a színpadra:Veréb Tamás és Fodor Eliza pedig Kazal László és Lorán Lenke egyik vicces duettjét adta elő:Keresztes Ildikó és Lingura Diána, Céline Dionként és Barbra Streisandként álltak a színpadra és kápráztatták el a zsűrit:Vastag Tamás és Varga Szabolcs a 90-es évek fiúcsapatát a Hip Hop Boyz-t idézték meg:A Tóth Gabi és Fodor Erik páros Parno Graszt érzelemdús muzsikáját adta elő


фильмы бесплатно

T: 2