Sztárban Sztár +1 Kicsi 2017.12.10. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok és kis segédeik a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Nótár Mary és Radics Jani páros a Robbie Williams és Kylie Minogue bőrébe bújva adták elő legismertebb duettüket:Kozma Orsi és Ádám Botond pedig Erika C és Robby D karakterét próbálták minél jobban elhozni, de vajon sikerült-e neki ez a nagy feladat?:Veréb Tamás és Fodor Eliza, nem kisebb előadókat formáltak meg, mint a világhírű 50 Centet és Snoop Doggot:
Keresztes Ildikó és Lingura Diána a két leghíresebb énekesnőit hozták el a színpadra, akik Sia és Pink:


Nagy Adri és Nagy Bogi segítségével időutazásban lehet részünk, akik Koncz Zsuzsa és Gergely Ági karakterét hozták el ma este:Vastag Tamás és Varga Szabolcs nem akármilyen énekeseket alakítottak, akik nem mások, mint Freddie Mercury és David Bowie:Rácz Gergő és Malaczkó Anna, mint Kozsó és gésája adták elő az Ámokfutók közkedvelt slágerét:Kocsis Tibor és Zöldi Lara, Enrique Iglesias és Whitney Houston bőrébe bújva léptek a színpadra:La Bouche szuperslágerével lépett színpadra Tóth Gabi és Fodor Erik, akiknek nem csak az éneklésre kellett odafigyelniük, hanem a mozgásra is:Hevesi Tamás és Horváth Csenge nem kisebb nevet személyesítettek meg, mint Luciano Pavarotti és Bryan Adams


фильмы бесплатно

T: 1