Sztárban Sztár +1 Kicsi 2017.12.03. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok és kis segédeik a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Ricky Martin híres slágerével indította a Sztárban Sztár +1 kicsi 2. évadát a Tóth Gabi és Fodor Erik páros:Kozma Orsi és Ádám Botond páros a Trollok című mese karaktereibe bújva adták elő a film egyik dalát:Nagy Adri és Nagy Bogi mind a ketten Katy Perry-t formálták meg, de nem akárhogyan:
Rácz Gergő és Malaczkó Anna pedig Justin Biebernek a bőrébe bújt. Bár ezt a produkciót a látvány vitte el:


Keresztes Ildikó és Lingura Diána Oszvald Marika és Peller Károly bőrébe bújva az operett királyát és királynőjét alakították a színpadon:Vastag Tamás és Varga Szabolcs Philip Bailey-t és Phil Collins bőrébe bújva adták elő Easy Lover című dalt:Hevesi Tamás és Horváth Csenge Dua Lipa és Sean Paul karakterét alakították és adták elő legnagyobb slágerüket:Nótár Mary és Radics Jani akik Tina Turner és Eros Ramazzotti karakterét személyesítették meg a színpadon:Kocsis Tibor és Zöldi Lara, kicsi és nagy Pap Ritaként jelentek meg a színpadon:Veréb Tamás és Fodor Eliza pedig Sam Smith és Mary J. Blige lírai duettjével varázsolta el a zsűrit és a közönséget:


фильмы бесплатно

T: 1