Sztárban Sztár +1 Kicsi 2017.11.26. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok és kis segédeik a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Ed Sheeran slágerével indította a Sztárban Sztár +1 kicsi 2. évadát a 10 páros:Jay-Z és Beyoncé vagyis Kocsis Tibor és Zöldi Lara produkciójával indult a Show:A legnépszerűbb, Pop-Rock műfajt képviselő Roxette tagjainak bőrébe bújva állt a színpadra Hevesi Tamás és Horváth Csenge és adtak elő egy zenei egyveleget:
Kozma Orsi és Ádám Botond Majkaként lépett színpadra:


Pápai Joci bőrébe bújva, egy lírai dallal érkezett Vastag Tamás és Varga Szabolcs a színpadra:Nagy Adri és Nagy Bogi, Pitbull és Ke$ha karakterét próbálták megszemélyesíteni a színpadon:Radics Jani ezúttal Nótár Mary-vel Beatrice frontembereként, Nagy Feróként énekelték el a legismertebb slágerét:Nem kis profizmussal lépett színpadra Kovács Katiként Keresztes Ildikó és Lingura Diána:Veréb Tamás a Maroon5 énekes, Fodor Eliza pedig Christina Aquilera bőrébe bújva léptek a nagyérdemű elé:Rácz Gergő és Malaczkó Anna a Csipkerózsika musical meseszép világába repítették a nézőket:Tony Benettként állt a színpadra Fodor Erik, Tóth Gabi pedig Lady Gaga bőrébe bújt:


фильмы бесплатно

T: 1