Sztárban Sztár 2017.11.05. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Janicsák Veca ezúttal Zámbó Jimy-vé alakult és az egyik legszebb dalát elő, nem kis beleéléssel:Berkes Olivér pedig Kis Grófóként lépett a színpadra és szinte tökéletesen adta elő a mulatós, népszerű dalát:Horváth Tamás, Alex Clare a britt énekes karakterét személyesítette meg:
Pápai Joci nem kis híresség bőrébe - aki nem más miont Boy George - bújva lépett színpadra.


Király Viktor pedig Meződi Józseffé alakult át és elénekelte az Okosabban kéne élni című dalát.Berkes Olivér fantasztikus átalakuláson ment át aki a Big Mountain énekeseként érkezett a Sztárban Sztár színpadára:Pápai Joci pedig nővé alakult és a nagy sikereket érő Lambadát riszálta illetve adta elő:Horváth Tamás pedig az LMFAO frontembereként mutatta meg az alsó nadrágját:Janicsák Veca most Missy Elliottként lépett a színpadra és profi rappelésével mindenkit lenyűgözött:Király Viktor pedig Lionel Richie bőrébe bújva énekelte el, CD minőségben, hősszerelmes dalát


фильмы бесплатно

T: 1