Sztárban Sztár 2017.10.08. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Singh Viki fentről érkezve robbant be Jessie J bőrébe bújva a színpadra:Horvát Tamás pedig időutazó gépe a 1967-be repítette a nézőket, ahol az akkori táncdalfesztivál nagy sztárjának, Poór Péternek dalát énekelte el:Berkes Olivér pedig a Popzene egyik híres személyiségét, Ed Sheeran-t alakította:Király Viktor a világhírű Rag N Bone Man bőrébe bújva énekelte el a Human című slágerét:
Ekanem Bálint a hadarós Outkast énekesét alakította nem is akármilyen profizmussal


Janicsák Veca teljesen átszelleműlve Edith Piaf-ként lépet a színpadra és adta elő a lélegzetfojtó dalát:Justin Timberlake karakterét személyesítette meg Oláh Gergő, teljes átéléssel:Kollányi Zsuzsi pedig a hihetetlen nagy karriert futott Rock nagyit, Tina Turnert alakította, amely előadás teljesen lenyőgözte a zsűrit:Pápai Joci, pedig Balázs Fecóként lépett fel a színpadra és a Homok a Szélben című örökzöld slágerét adta elő:


фильмы бесплатно

T: 1