Sztárban Sztár 2017.11.12. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Király Viktor ezúttal a világhíró Joe Cocker-ré alakult és az egyik legismertebb dalát adta elő:Janicsák Veca pedig Cserháti Zsuzsa karakterét hozta el a színpadra és feldhetetlen dalát énekelte el:Pápai Joci pedig Alcazar nagysikerű diszkóslágerét adta elő:
Horváth Tamás, Veréb tamás és Kerényi Miklós Máté kiséretében a Rómeó és Júlia musical legisjobb dalával állt elő


Cserpes Laura, Singh Viki, Csézy, Détár Enikő pedig az En Vogue nagysikerű dalát hozták el a közönségnekJanicsák Veca fantasztikus átalakuláson ment és hozta Madcon nevű előadó figuráját:Pápai Joci pedig ismét nővé alakult át és Vincze Lillaként jelent meg a színpadon. Nevetőizmokat előkészíteni:A 90-es évek ikonikus fiú csapatát a Take That-et idézték meg Berkes Olivér, Ekanem Bálint Emota, Oláh Gergő és Kollányi Zsuzsi:Horváth Tamás pedig nagy kedvencét Michael Jackson-t alakította nem akármilyen profizmussal:Király Viktor pedig Karácsony János segítségével idézte meg Somló Tamást, amely produkcióval nem csak a zsűrik szemében sikerült könnycseppet falasztania:Lássuk ki volt a Sztárban Sztár 5. évadjának méltó a győztese:

фильмы бесплатно

T: 1