Sztárban Sztár 2017.10.29. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Janicsák Veca ezúttal Nancy Sinatra dalával lépett a színpadra:Horváth Tamás nem kapott könnyű szerepet, hiszen, Csocseszt a magyar mulatós zene koronázatlan királyát kellett alakítania:Berkes Olivér pedig Pharrell Williamsként lépett a színpadra és adta elő az énekes legnagyobb slágerét:
Király Vitrort a nem kis sikereket elért gitáros előadót, Lenny Kravitz karakterét hozta el a nagyközönség elé.


Pápai Jocinak, a szerb roma Boban Markovic-ot kellett alakítania, amely nem kis nyelvi nehézséget okozott Jocinak:Ekanem Bálint a híres "Sexbomb" daláról is híres előadót, Tom Jonest alakította:Berkes Olivér és Ekanem Bálint pedig Fluor és Diaz bőrébe bújva léptek a színpadra:Janicsák Veca és Király Viktor nem kis hírességeket formáltak meg, Whitney Houston-t és George Michael-t:A Grease című film dalát adták elő Zoltán Erika és Kiki bőrébe bújva, Pápai Joci és Horváth Tamás:


фильмы бесплатно

T: 1