Sztárban Sztár 2017.10.22. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Berkes Olivér, Rockos vonalakra lépve a The Rasmus nevű rockegyüttes énekeseként alakította a színpadon:Ekanem Bálint a kilencvenes évek pörgőnyelvű egyslágeres előadóját alakította, nem is akárhogyan:Oláh Gergő a magyar zenészlegenda Presser Gáborrá alakult át és hihetetlen profizmussal adta elő legnagyobb slágerét.Majkaként mutatta meg a magyar raptudását Horváth Tamás a tündibündivel.
Pápai Joci ismét nővé változott és Gloria Gaynor óriási diszkó slágerével bűvolte el a közönséget:


Janicsák Veca átalakult lázadó tinivé, Avril Lavigne énekessé változott, cuki rózsaszín tincsekkel és adta elő vagány dalát:Hihetetlen profizmussal adta elő Király Viktor Phil Collins bőrébe bújva, népszerű slágereit:A Blue fiúcsapat slágerével állt színpadra Veca, Gergő, Viktor és Bálint. Hihetetlen profizmussal adták elő a Blue slágerét:Berkes Olivér, Horváth Tamás, Pápai Joci pedig a Baby Sisters csini énekesnőivé változtak és fakasztottak minden nézőt széles mosolyra:


фильмы бесплатно

T: 1