Sztárban Sztár 2017.10.15. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 

Oláh Gergőnek megkellett megmutattnia vad énjét, hiszen a lázadó rockert, Billy Idolt kellett alakítania:Janicsák Veca az operett kiránynőjévé alakult és Galambos Erzsiként lépett színpadra:Horváth Tamás nem kapott könnyű szerepet, hiszen, Arash énekes bőrébe bújva kellett előadnia a rapper népszerű dalát.Berkes Olivér nagy kedvencét Caramelt karakterét öltözte ls nem akármilyen profizmussal adta elő Vízió című dalát:
Király Vitrort is elérte a végzete és nővé kellett alakulnia Cyndi Lauper bőrébe bújt kisebb-nagyobb sikerrel ez sikerült is neki.Hihetetlen profizmussal adta elő és változott át Sub Bass Monsterré Kollányi Zsuzsi:Pápai Jocinak, az R-Go frontemberének, Szikora Robinak a karakterét kellett alakítania nem is akármilyen ügyességgel:Ekanem Bálint Eltohn John énekessé változott és dalával, minden fagyos szívet megolvasztott, sőt még a zsűrit is megérintette ez a dal:


фильмы бесплатно

T: 1