Sztárban Sztár 2017.10.01. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Komár László karakterét személyesítette meg Oláh Gergő, nemis akármilyen tánccal:Kollányi Zsuzsi a korrábban nagy sikert aratott Britney Spearst karakterét alakította, nem is akármilyen ügyességgel:Ekanem Bálint nagy átalakuláson ment át, ugyanis a világhírű Ray Charlesként kellett a színpadra lépnie, amivel a zsűrít totál meggyőzte, hogy ő a legjobb


Berkes Olivér pedig egy időutazáson vett részt és Marilyn Monroe bőrébe bújt:Cserpes Laura pedig a Rapülők nagysikerű szerzeményével rukkolt elő:Janicsák Veca a Florence And The Machine népszerű slágerét adta elő:Horvát Tamás pedig Freddie Mercuryt megszemélyesítve a Queen együttes egyik leghíresebb dalával lépett fel a színpadra:Pápai Joci, nem akárkinek, hanem Dawid Bowie-nak a bőrébe bújt:Singh Viki nem akármilyen átalakuláson ment át, mert a jamaikai rapper, Shaggy bőrébe bújva kellett fűznie a lányokat:Király Viktor a világhírű, mindenki által jól ismert Prince-t keltette életre:


фильмы бесплатно

T: 1