A Nagy Duett 6. évad 2018.04.15. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárpárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Hamisítatlan latin hangulatottal varázsolta a zsűrit Tóth Andi és Rippel Feri:Marcellina és Pumped Gabo Alexandra pedig, Alexandra Stan előadó számával robbantak be a színpadraGergely Róbert és Megyeri Csilla pedig együtt énekelték Csonka András ding-dong című slágerét:Keveházi Krisztina és Szabó Ádám egy hamisítatlan házibuli hangulatot hoztak a színpadra:Gönczi Gábor és Erdélyi Timea vagány rockerként robbantak be a színpadra:Takács Nikolas és Tápai Szabina remek párost alakítva, Balázs Klári és Korda György slágerét adták elő:


Wolf Kati és Fodor Rajmund az LGT egyik legendás slágerét adták elő:


Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván a Hattyúdal című film betétdalát énekelték el nem akármilyen módon:


Horváth Tamás és Balázs Andi adták elő Jennifer Lopez világslágerét:


Csobot Adél és Rózsa György "Csókkkkirály" című dalával osztogatták a puszikat:

фильмы бесплатно

T: 1